Escola Marià Cubí i Soler iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Ebeveynler için Verimli İletişim Uygulaması

Escola Marià Cubí i Soler uygulaması, Malgrat de Mar'daki Escola Marià Cubí i Soler'de kayıtlı öğrencilerin ebeveynleri, velileri ve yasal eğitimcileri için tasarlanmıştır. Bu ücretsiz eğitim uygulaması, okul ile aileler arasında doğrudan ve gerçek zamanlı iletişimi kolaylaştırarak ebeveynlerin çocuklarının eğitimine katılımını artırır. Uygulama, okul profesyonelleri ve AMPA (Associació de Mares i Pares d'Alumnes) tarafından sorunsuz bir yönetim sağlamak için Blok Academy platformu ile entegre edilmiştir.

Ana özellikler arasında okul duyurularını ve iletişimlerini alma, gerekli yetkilendirmeleri imzalama, atanan sınıf öğretmeni ile mesajlaşma, okul ve AMPA bilgilerine erişim ve okul yemekleri ile akademik takvimle ilgili hizmetleri kullanma bulunmaktadır. Bu kapsamlı yaklaşım, ebeveynlerin eğitim topluluğuna bağlı kalmasını ve bilgilendirilmesini sağlar, ebeveyn katılımını artırmak için değerli bir araç haline getirir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Escola Marià Cubí i Soler iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.1.20

(0)
  • Güvenlik Durumu

Escola Marià Cubí i Soler hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Escola Marià Cubí i Soler denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.